Kako izgledati lijepo bez šminke...

Hellou ljudi!
Barem svaka druga cura/tinejdžerica želi biti savršena i prekrasna i da je svi dečki žele. Uspoređuje se s drugim curama pa stavlja tonu šminke i pudera da bi bila ljepša. Šminka nije uvijek rješenje.
Ja mislim da je svaka osoba lijepa ali većina se ne ponaša tako. Zato ću vam u ovom postu pokazati kako biti lijepa bez trunke šminke, jer ja osobno ne volim šminku. Evo nekoliko savjeta...

1. Ispravi se!

Puno ljudi su pogrbljeni i to stvarno ne izgleda lijepo. Pokušaj misliti na to kada sjediš ili hodaš i ispravi se! Izgledat će puno ljepše i puno utječe na cjeloukupni izgled...

2. Održavaj higijenu!

Perite zube, ruke, čistite nokte, umijte se ujutro da izgledate manje umorno i svježe. 

3. Peri kosu!

Ako si tinejdžerica kosa ti se vjeerojatno jako brzo masti zato ju peri svaka 3 ili 4 dana. Ne pre često, ali ne i pre rijetko. Ako nemaš vremena određeni dan ili tek ujutro prije škole shvatiš da ti je kosa u neredu, kupi suhi šampon u spreju. Vjeruj mi, jako pomaže! Ne kažem da sada ne perete kosu do kraja svog života i koristite sprej, to je samo privremeno rješenje za večer ili školu. Imajte na umu da tim sprejem ne operete kosu od svega što je u njoj nego samo dodajete što god da je u to boci. 😂

4. Nasmiješi se!

Mislim da ovo ima smisla. Kada te netko vidi na ulici onako tmurnu, ne mora značiti da si tužna ili ljuta, ne izgleda baš dobro, ali ako imaš osmijeh na licu odmah ćeš izgledati vedrije i ljepše.

5. Ne gubi samopouzdanje!

Ovo je jako veliki problem. zbog vršnjačkog nasilja u puno škola i gradova, pogotovo kod mene. Ja sam nekako uspjela prevladati to. Nemojte da vas previše zamaraju komentari baba tračara ili nekog posve drugog. Ne gubite samopouzdanje. Nekima puno samopouzdanja da odjeća ili frizura koju imaju. Ako imate samopouzdanja nitko vam ne može ništa. Biti ćeš ljepša jer nećeš bit sva ukočena u strahu komentara o tebi. 

Bonus trikovi


Kako dati licu sjaj?

U ovom trebate samo limun. Iscijedite ga u čašicu i nanesite na lice prije spavanja. Ostavite preko noći i ujutro ćete vidjeti napredak. 

Kako se riješiti podočnjaka?

Ovo je tako lako i brzo, sve što trebate je kockicu leda. "Mažite" s njom ispod oka možda minutu ili malo više i podočnjak će nestati.



Okee, to je to za današnji post!
Puno vam hvala na čitanju!
Oprostite što nema slika :( 
Ostavite prijedloge i kritike u komentarima i pretplatite se! It's free!
Bye bye!

Lucy is logging out! 💋💋



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

DIY Notebook Cover

NUTELLA MUFFINI - RECEPT